Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Από τον συνάδελφο Γιάννη Δέλλα...

...σαν σχόλιο στην ανάρτηση "Πρόταση κινητοποιήσεων από την ΠΑΣΚ Καστοριάς"


Συνάδελφοι "κάλλιο αργά" ποτέ που λέμε.Ας μην υπηρετούμε άλλο το "διαίρε και βασίλευε" που θέλει το σύστημα και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, γιατί:
Η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υποταγμένη πλήρως στα συμφέροντα των δανειστών, των τοκογλύφων και του μεγάλου κεφαλαίου μετά τους θεατρινισμούς και τις αντιστασιακές κραυγές υλοποιεί ακάθεκτη το προσχεδιασμένο πρόγραμμά της για την διάλυση και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας. Έτσι, από τα κροκοδείλια δάκρυα για τις αντοχές της ελληνικής κοινωνίας έφτασε χωρίς καμία αιδώ να χαιρετίζει την ύπαρξη των δανειστών και να ανακοινώνει κάθε μέρα και νέα αντιλαϊκά μέτρα για την επιστροφή της τρόικα στην χώρα μας.

Με πρόσχημα το χρέος της χώρας επιχειρείται για μια ακόμη φορά μια βίαιη και άγρια περικοπή και ανατροπή των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της κοινωνίας προς όφελος του κεφαλαίου και των δανειστών.

Για την υποταγή των εργαζομένων και της κοινωνίας στην απάνθρωπη και αδιέξοδη πολιτική τους καταφεύγουν σε κάθε μέσο. Εκβιάζουν, τρομοκρατούν, χρησιμοποιούν τον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους, θέλουν να κάμψουν κάθε αντίσταση της κοινωνίας.
ΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δέλλας Γιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια: