Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ραγκουτσάρια ή Σχολείο ;


Τελικά ποιο είναι το σωστό, ότι  ο δήμαρχος αποφασίζει ή οικεία Διεύθυνση για τις περιπτώσεις σαν αυτή! Πριν τι συνέβαινε,  οι ρόλοι ήταν συγκεχυμένοι, ενώ τώρα αποκαταστάθηκε το ποιος είναι ο υπεύθυνος(;) !!! Νομίζω οι θεσμοί ραγκουτσοποιήθηκαν  πλήρως με μια έννοια του όρου του περίγελου λόγω εμφάνισης!
Οι εν δυνάμει υποψήφιοι ψηφοφόροι (μαθητές) με εντολή του αιρετού δημάρχου δε θα πάνε σχολείο ενώ οι εκπ/κοι θα πάνε  στις… αίθουσες διδασκαλίας (σύμφωνα με τον alphafm). Με απόφαση τίνος!
Από του χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες (!) θα απαγορεύεται στους εκπ/κους να συμμετέχουν στο καρναβάλι, όπως επίσης και δε θα γίνονται δεκτοί καρναβαλιστές από τους πρώην καποδιστριακούς δήμους, γιατί τα ραγκουτσάρια και η συμμετοχή σε αυτά θα αφορά αποκλειστικά τους κατοίκους της πόλης της Καστοριάς!!!
Επίσης να αναφέρω ότι στο δημοτικό σχολείο που υπηρετώ η θερμοκρασία το πρωί από το Νοέμβριο είναι στους -7 οC . Το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ενθυμείται  ότι σε αυτό το δήμο ανήκει και ο πάλαι ποτέ δήμος Αγίων  Αναργύρων και τότε να παίρνει για το λόγο αυτό και πιο τοπικές αποφάσεις όπως τώρα, για την πόλη της Καστοριάς;
  
Υ.Γ.1 : Αν ο  δήμαρχος αυθαιρετεί αναμένω από τις  Διευθύνσεις Α/θμιας  & Β/θμιας Εκπ/σης  να μας αποστείλουν στα σχολεία τις απαραίτητες ενέργειες τους σχετικά με το θέμα τόσο προς το δικό μας υπουργείο όσο και προς το υπουργείο εσωτερικών, γιατί όλοι κάπου  είμαστε υπόλογοι!

Υ.Γ. 2 : Αντί για απλώς χρόνια πολλά θα ήθελα να εκφράσω προς όλους μας τη συμπαράστασή μου ,να αντέξουμε οικονομικά αυτούς τους δύσκολους μήνες που ουσιαστικά δεν πληρωνόμαστε! 

    Λώλης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: