Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στάση εργασίας-Διαμαρτυρία.

Συνάδελφοι, 
         
Όλοι μας καθημερινά βιώνουμε τη βάρβαρη επιδρομή της κυβερνητικής πολιτικής στις ζωές μας. Μειώσεις μισθών, μείωση του αφορολόγητου, χαράτσια, και τώρα με το νεοσύστατο ΕΟΠΥΥ καλούμαστε να πληρώνουμε και τους γιατρούς μας. Το κοινωνικό κράτος σε πλήρη αποσύνθεση.

Η ΔΟΕ με την αρ. πρωτ. 666/26-1-12 απόφασή της, εξήγγειλε δίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου απο τις 12 έως τις 2, για το φλέγον ζήτημα του ΕΟΠΥΥ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας με σημερινή απόφαση καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη δίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου απο τις 12 έως τις 2. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Αθανασίου Διάκου.

Συνάδελφοι, όλοι νοιώθουμε πως μας κλέβουν τις ζωές μας, απαξιώνουν τη δουλειά μας (αυτό το τόσο ευαίσθητο λειτούργημα), και χρόνο με το χρόνο μας οδηγούν στην εξαθλίωση. 

          Εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια;


Την Πέμπτη στις 12 κλείστε όλοι τα σχολεία σας κι ελάτε στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Αθανασίου Διάκου. Όλοι μαζί να δείξουμε την αγανάκτησή μας για την πολιτική της κυβέρνησης που παίζει κορώνα γράμματα την υγεία, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. 
                                                                        Το Δ.Σ.
                                                                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια: