Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Επιστολή απο το Δ.Σ.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
                                                                                                         Καστοριά 31-5-12
                                                                                                         Αρ.πρωτ.95



 Αγαπητοί συνάδελφοι,
      
     με ικανοποίηση σας ενημερώνουμε πως η τελευταία απόφαση της Δ.Ο.Ε. με αρ.πρωτ.1125/14-5-12 και θέμα:" Ιατρικές εξετάσεις μαθητών",  πάρθηκε με βάση την απόφαση του συλλόγου μας με αρ. πρωτ.78/14-5-12 και θέμα:"Διευκόλυνση των γονέων, όσον αφορά τις ιατρικές εξετάσεις που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών τους στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο."
       Τις δύσκολες μέρες που περνάμε, χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ αλληλεγγύη και συστράτευση όλων των δυνάμεων έτσι ώστε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες μας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα.
             Ο Σύλλογός μας έδειξε για άλλη μιά φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, εδραιώθηκε πλέον στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας ως ένας σύλλογος που δεν ενδιαφέρεται μόνο για στενά συντεχνιακά ζητήματα, αλλά προβαίνει και σε ενέργειες που έχουν σαν στόχο την ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας.
              Στόχος μας πάντα θα είναι, ο εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας να είναι στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων, συμπαραστάτης και αρωγός στον συνάνθρωπο, όπως άλλωστε αρμόζει στη θέση του.
            Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία μας για την άμεση ανταπόκρισή της, ελπίζουμε οι αποφάσεις μας να συνεχίσουν να έχουν το ίδιο αντίκτυπο και να νοιώσουμε κάποια στιγμή την ικανοποίηση πως βάλαμε κι εμείς ένα λιθαράκι στους κοινωνικούς αγώνες του κλάδου μας.

Η Πρόεδρος

Τάνια Κορμά



Δεν υπάρχουν σχόλια: