Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ!!!



Εκτός από την προσωρινή μείωση του μισθού μας, λόγου της παρακράτησης για τη συνδρομή στη ΔΟΕ και το σύλλογο, για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο ( 20 ευρώ το μήνα), υπάρχει για πολλούς από εμάς και μια μόνιμη μείωση του μισθού μας.
    Από τον Απρίλιο εφαρμόζεται το νέο φορολογικό που προβλέπει κατάργηση του αφορολόγητου για τα προστατευόμενα τέκνα και αλλαγή της φορολογικής κλίμακας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά μέσο όρο, εξαρτάται βέβαια  και από το βαθμό στον οποίο ανήκετε, όσοι έχετε 1 τέκνο 20 ευρώ περίπου μείωση το μήνα,  2 τέκνα  40, 3 τέκνα 60 κτλ ( είναι η νέα δημογραφική πολιτική)! Θα δείτε επακριβώς τη μείωση εάν προσέξετε την παρακράτηση του φόρου στο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας που λάβατε για τον Απριλίου. Για να την υπολογίσετε συγκρίνετε  την παρακράτηση του προηγούμενου μήνα και του μήνα Απριλίου. Η διαφορά αυτή  ισούται με τη νέα μείωση.
            Και μην ξεχαστείτε, δώρο Πάσχα μην περιμένετε! Έχουν καταργηθεί όλα αυτά (Δώρο Χριστουγέννων και Επίδομα Άδειας). Αυτά έχει ψηφίσει η ελληνική βουλή και η τρικομματική κυβέρνηση κάτω από τις εντολές της Γερμανικής Αυτοκρατορίας, συγνώμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήθελα να πω, υπό την απειλή της χρεοκοπίας! Τρία ενδιαφέροντα άρθρα-σχόλια για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, την Ελλάδα και τις βλέψεις της Γερμανίας για Ελλάδα - Κύπρο, που γράφτηκαν λίγο πριν την οριστική λύση της Κύπρου και αμέσως μετά, βρίσκονται στους παρακάτω συνδέσμους, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι μονοπωλούν την  «αλήθεια».

  (Η καγκελαρία του αίσχους)

  (Η οριστική λύση είμαστε εμείς…)

 (Μέσα από τα δάκρυά μας θα δούμε τελικά την αλήθεια)

 Θεοδωρακόπουλος Δημήτρης, Ταμίας του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: