Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Από την ΠΑΣΚ


Πλήρης αδυναμία να αντιληφθεί το ρόλο του...


Συνάδελφοι
Η απάντηση του αιρετού στην καταγγελία του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καστοριάς, απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αδυναμία του να αντιληφθεί τις υποχρεώσεις του ρόλου του.
Η επιλογή να μην απαντήσει επί της ουσίας αλλά σε στυλ «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…», όπως και το αυτάρεσκο, ειρωνικό και απαξιωτικό στυλ, εμπλουτισμένο με διάφορες «εξυπνάδες», παρά το γεγονός ότι δε συνάδει με το νέο ύφος που δήθεν θέλει να εκφράσει, είναι δικαίωμά του. Οι συνάδελφοι έχουν κρίση.
Το πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι έχει πλήρη άγνοια και τα δήθεν επιχειρήματα που προσπαθεί να αρθρώσει την αναδεικνύουν περισσότερο!
 Έτσι λοιπόν αφού αναφέρει πόσο πολύ κόσμο είχε η εκδήλωση της ΔΟΕ στα Ιωάννινα και πόσο ενημερώθηκε από τους εισηγητές (τους οποίους πρότειναν οι Παρατάξεις ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ και δε συμφώνησαν οι υπόλοιπες!!), στη συνέχεια σχολιάζει ότι οι συνάδελφοι αποχώρησαν όταν ήρθε η ώρα των Παρατάξεων, την οποία προφανώς αγνοούσε ότι επιθυμούσαν τα ψευτοανεξάρτητα σχήματα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που στηρίζει το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει, όταν οι εκπρόσωποί του βρίσκονται στην Αθήνα!! Τόση σύγχυση!
Έχουμε απόλυτη κατανόηση επίσης, για το γεγονός ότι αδυνατεί να αντιληφθεί τι ακριβώς εννοεί η ανακοίνωση του Συλλόγου, όταν αναφέρεται σε αγώνες! Η διαρκής και διαχρονική του απουσία, του δημιουργεί δυσκολίες. Για να του λυθεί η απορία, η αναφορά έχει να κάνει με τα μεροκάματα που καταθέτει όποιος έχει την φιλοδοξία να εκπροσωπεί επάξια αυτούς που τον εκλέγουν. Τα μέλη μας στο ΔΣ το έχουν αποδείξει αυτό.
Σε όλους αυτούς που νομίζουν πως ευνοϊκοί άνεμοι «φουσκώνουν» τα πανιά τους και αυτό αρκεί, δηλώνουμε πως χρειάζεται προσοχή και αγώνας για να μπορέσουν να είναι χρήσιμοι στον κλάδο.

Από την ΠΑΣΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: