Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

"Απουσία του αιρετού Γαπκιάδη Γεώργιου από τη σύσκεψη των αιρετών"





ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                     Καστοριά 05/04/2013
Αλ. Παπάγου 18                                                        Αρ. Πρωτ.: 58
T.K. 52100,  Καστοριά

                                      Προς
                                                                       Σχολεία Π.Ε. Ν.Καστοριάς
                                                   Κοιν.:  Δ.Ο.Ε

Θέμα: "Απουσία του αιρετού Γαπκιάδη Γεώργιου από τη σύσκεψη των αιρετών"                                                                                                
Το ΔΣ του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Καστοριάς καταδικάζει την απουσία του αιρετού Γαπκιάδη Γεώργιου από την Ολομέλεια αιρετών που πραγματοποίησε η ΔΟΕ τη Δευτέρα  25 Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα.
Στην πιο δύσκολη συγκυρία για τους εργαζόμενους, όταν η βαρβαρότητα έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή μας, όσοι έχουν αναλάβει την υψηλή ευθύνη της εκπροσώπησης, δε δικαιούνται να φέρονται σα να μην έχουν καταλάβει το ρόλο τους. Δε δικαιούνται να είναι απόντες από τα πάντα (αγώνες, συσκέψεις, δράσεις).
Ο αιρετός της Καστοριάς, σε μια περίοδο που οι νέες διατάξεις του Πειθαρχικού δικαίου απειλούν το σύνολο των εκπαιδευτικών με αργία και απόλυση, την ώρα που οι αιρετοί όλης της χώρας συζητούσαν για τον τρόπο αντίδρασης και ενημερώνονταν σε βάθος για όλα τα ζητήματα, ήταν ο μόνος που απουσίαζε χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία καθώς θα έπρεπε εάν είχε αξεπέραστο πρόβλημα (κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε) να έχει ενημερώσει τον αντικαταστάτη του προκειμένου να παραβρεθεί εκείνος.
Αναρωτιόμαστε γιατί από τη στιγμή που δε δείχνει καμία διάθεση να ανταποκριθεί στο ρόλο που του ανέθεσαν οι συνάδελφοι, αποφάσισε να διεκδικήσει και τελικά να πετύχει την εκλογή του.
Καλούμε τον συνάδελφο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ειδάλλως να παραχωρήσει τη θέση του στον επόμενο εκλεγέντα, γιατί ο κλάδος δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθει ότι δεν έχει τους εκπροσώπους του στην πρώτη γραμμή.
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Η  Πρόεδρος                                                            Η  Γραμματέας


Κορμά  Τάνια                                                             Κώστα  Θάλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: