Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

" Πρόσκληση "


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                     Καστοριά 14/05/2013
Αλ. Παπάγου 18                                                        Αρ. Πρωτ.: 90
T.K. 52100,  Καστοριά
                                                                                                


                                                                             Προς :
                                                                             Τα μέλη του Συλλόγου μας
Θέμα: " Πρόσκληση "

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς αποφάσισε την πραγματοποίηση επιστημονικής ημερίδας με θέμα την Αξιολόγηση την Παρασκευή 17 Μαϊου 2013, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 5ου Δημ. Σχολείου Καστοριάς.

Εισηγητής θα είναι ο Καθηγητής Σχολικής Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κύριος Χαράλαμπος Κωνσταντίνου με τίτλο εισήγησης: " Η Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού από τη σκοπιά του παιδαγωγικού περιεχομένου και της αμφισβήτησης". Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και μέλος του προεδρείου της ΔΟΕ προκειμένου να παρουσιάσει την επίσημη θέση του κλάδου για το καυτό θέμα της αξιολόγησης.

Με δεδομένη τη σπουδαιότητα του ζητήματος τη στιγμή που ολοκληρώνεται η επεξεργασία του Προεδρικού Διατάγματος του Υπουργείου Παιδείας για την αξιολόγηση ευελπιστούμε στην ενεργητική συμμετοχή και παρουσία όλων σας.

                                                   Για το ΔΣ              

  

       Η Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας   Κορμά Σουλτάνα                                                              Κώστα Θάλεια


Δεν υπάρχουν σχόλια: