Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ    
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά  29/11/2013
Αλ. Παπάγου 18                                                                 Αρ. Πρωτ.: 284
T.K. 52100,  Καστοριά
sepekastorias@gmail.com 

Πληροφορίες:
Μαλέα Βασιλική  
Κώστα Θάλεια 
                                                                                       Προς :       
·         Τα μέλη του συλλόγου μας
·         ΜΜΕ



Θέμα: " Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2013"

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Καστοριάς, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, δημιουργεί τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.
Ξεκινώντας αυτήν την προσπάθεια συνδιοργανώνει με το Νοσοκομείο και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών "Μελωδία της Καρδιάς" ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2013, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία) από τις 09:00 - 13:00.

Απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου. 

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε καλύπτοντας την απουσία των αιμοδοτών από τα σχολεία. 
Παρακαλούμε επίσης όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή). 
Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 


Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !!
Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο (2) επιπλέον μέρες (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Ν. 3528/07)
Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: