Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ    
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά  24/01/2014
Αλ. Παπάγου 18                                                                  Αρ. Πρωτ.: 10
T.K. 52100,  Καστοριά
sepekastorias@gmail.com 

Πληροφορίες:
Μαλέα Βασιλική  
Κώστα Θάλεια   
                                                                                       Προς :       
·         Τα μέλη του συλλόγου μας
·         ΜΜΕΘέμα: " Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014"

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Καστοριάς, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, δημιούργησε τράπεζα αίματος για τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους.

Στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια συνδιοργανώνει με το Νοσοκομείο, την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Αθ. Διάκου 1 (πιάτσα
TAXI) από τις 08:30 - 13:00.

Απευθύνουμε πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους την Τράπεζα αίματος του συλλόγου. 

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν, είτε δίνοντας αίμα, είτε βοηθώντας στην «κάλυψη» της απουσίας των αιμοδοτών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. 

Παρακαλούμε, όσοι θα προσέλθουν για να προσφέρουν αίμα να τηρήσουν τους κανόνες αιμοδοσίας (μη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, αλκοόλ, διατροφή). 

Με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 


Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η !!

Ο εκπαιδευτικός που ανταποκρίνεται σε πρόσκληση από υπηρεσία αιμοληψίας για κάλυψη έκτακτης ανάγκης, καθώς και ο εκπαιδευτικός που μετέχει σε οργανωμένη ομαδική αιμοληψία, δικαιούται να απουσιάσει από το σχολείο, πέραν της ημέρας αιμοδοσίας, δύο (2) επιπλέον μέρες (παράγραφος 5 του άρθρου 50 του Ν. 3528/07)

Οι δύο αυτές ημέρες άδειας χορηγούνται πέραν της ημέρας αιμοδοσίας και μπορούν να ληφθούν είτε συνεχόμενα με το χρόνο της αιμοδοσίας ή οποτεδήποτε μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε κάθε περίπτωση δεν μεταφέρονται στο επόμενο ημερολογιακό έτος.
Δεν υπάρχουν σχόλια: