Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΔΙΚΟ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΣΕΡΑΓΕΒΟ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ 22/04 - 27/04

Θεσσαλονίκη , 21/03/2014

Προς : Σύλλογο Εκπαιδευτικών Καστοριάς

Θέμα  :

ΟΔΙΚΟ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΕΡΑΓΕΒΟ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ 
22/04 - 27/04

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

   Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευκαιρία που μας δίνετε να κάνουμε την προσφορά μας , σχετικά με τα όσα προγραμματίζετε για το 6ημερο αεροπορικό ταξίδι που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε  στην Δαλματία  και αφορά 20-25 άτομα. Η  προσφορά της εταιρείας μας και σύμφωνα με τα όσα μας ζητήσατε  έχει ως εξής :


Ξενοδοχείο
Διατροφή
Τιμή
Παιδιά
2-12 σε Τρίκλ.
Φόροι & επίναυλοι
Αεροπορική Εταιρεία -  Ωράρια πτήσεων - Παρατηρήσεις
Σεράγεβο-Hollywood 4* Μπίχατς-Kostelski 4*  Σίμπενικ-Olympia 4*    Ντουμπρόβνικ-Adria 4*
ημιδιατροφή
305 €
239 €
75 €
Αεροπορική Εταιρεία : Air Montenegro      Πτήσεις                                                                          27/04  Ντουμπρόβνικ-Θεσ/νίκη 18:00-20:00     ............................................................................  Προαιρετική εκδρομή στο Σπλίτ : 30€      Κρουαζιέρα Νησιά Ελαφίτη : 25€



Δηλώσεις συμμετοχής:
Μαλέα Βασιλική (Πρόεδρος)
Βόλτση Αγγελική (Ταμίας)

Παρακαλούνται όσοι δηλώνουν συμμετοχή να προσκομίσουν φωτοτυπία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους και να καταβάλλουν το ποσό των 150 ευρώ ως προκαταβολή. Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής 4 Απριλίου.

Με τιμή
Για το Δ.Σ

Μαλέα Βασιλική                                                                Βόλτση Αγγελική
  


Πρόγραμμα εκδρομής

1n ημέρα Θεσσαλονίκη Σεράγεβο
 Αναχώρηση νωρίς το πρωί και μέσω συνόρων Ευζώνων (στάση στα αφορολόγητα), συνεχίζουμε για το Νις και Σαράγεβο όπου θα φτάσουμε αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2n ημέρα Σεράγεβο Mπίχατς
Μετά το πρωινό μας θα περιηγηθούμε στην πρωτεύουσα της Βόσνιας-Ερζεγοβίνης Σεράγεβο μια από τις πλέον μαρτυρικές πόλεις των τελευταίων χρόνων. Από τους προϊστορικούς χρόνους πρωτοκατοικήθηκε από Ιλλυριακές φυλές κτισμένο ανάμεσα στα βουνά, οργανώ- θηκε όμως σαν πόλη κατά την Οθωμανική αυτοκρατορία τον 15ο αιώνα. Αφού κάνουμε ενα περίπατο στην παλιά πόλη με τα 86 τζάμια, θα καταλήξουμε στο Μπίχατς περιοχή (Λίμνες Πλίτβιτσε). Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.

3n ημέρα Mπίχατσ Λίμνες Πλίτβιτσε Ζαντάρ Σίμπενικ
Πρωινό και αναχωρούμε για τις Λίμνες Πλίτβιτσε που είναι στην κυριολεξία ένα θαύμα της φύσης, απερίγραπτης ομορφιάς. Ανακηρύχθηκε το 1979 από την Ουνέσκο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς. Ο δρυμός των λιμνών Πλίτβιτσε είναι ιδιαίτερα γνωστός για τους πάμπολλους μικρούς και μεγάλους υδάτινους εντυπωσιακούς καταρράχτες, που δη- μιουργούν πέφτοντας 16 μεγάλες και πολλές μικρότερες, γαλαζοπράσινες πεντακάθαρες λίμνες μέσα στις οποίες κολυμπούν ψάρια και φυτρώνουν νούφαρα και ορχιδέες. Χρόνος ελεύθερος για να αποθανατίσετε το πανέμορφο τοπίο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την παραλιακή Πόλη της Κροατίας, την πόλη Ζαντάρ. Είναι μια τουριστική πόλη και τα σημα- ντικά της αξιοθέατα είναι ο οκτάγωνος πυργωτός ναός του Αγίου Δονάτου (9ος αι.) με το εντυπωσιακό καμπαναριό του, ο καθεδρικός ναός της Αγίας Αναστασίας (9ος-12ος αι.) σε ρυθμό τρίκλιτης βασιλικής με δύο τεράστια κυκλικά βιτρό, καθώς και η Ρωμαϊκή αγορά που βρίσκεται ακριβώς δίπλα, στη πλακόστρωτη πλατεία Ζελένι. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε το πρώτο πανεπιστήμιο του Ζαντάρ που ιδρύθηκε το 1396, σαν μέρος μοναστηριού Βενεδικτίνων μοναχών. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την τουριστική πόλη Σίμπενικ, όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο.

4n ημέρα Τρογκίρ Σπλιτ Ντουμπρόβνικ
Πρωινό και αναχώρηση για μια ιστορική πόλη και λιμάνι των Δαλματικών Ακτών της Κροατί- ας, το Τρογκίρ. Η πόλη αυτή έχει μια συνεχή ιστορία 2.300 ετών, η οποία επηρεάστηκε πολι- οσμικά από τους αρχαίους Έλληνες, τους Ρωμαίους και τους Βενετούς. Η πόλη περιλαμβάνει πολλά ανάκτορα, ναούς και πύργους, όπως και ένα οχυρό σε ένα μικρό νησί. Η ρυμοτομία του νησιώτικου οικισμού χρονολογείται από την Ελληνιστική περίοδο, ενώ οι ρωμανικές εκκλησίες συνυπάρχουν με εξαίρετα κτήρια αναγεννησιακής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής από τη βενετική περίοδο. Το Τρογκίρ αποτελεί το καλύτερο σωζόμενο Ρωμανό – γοτθικό συγκρότημα στην Αδριατική και σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Σπλίτ. Εδώ θα έχουμε χρόνο να περπατήσουμε και να γνωρίσουμε την πόλη που ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαϊκού Κάστρου. Είναι μία πόλη που εύκολα θα διαπιστώσουμε ότι συγκεντρώνει στοιχεία πολλών διαφορετικών πολιτισμών. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το Διαμάντι της Αδριατικής, το Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5n ημέρα Ντουμπρόβνικ (Ξενάγηση πόλης)
Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Με μια πανοραμική εκδρομή με το λεωφορείο όπου σε ένα σημείο πάνω από την πόλη θα θαυμάσουμε την εξαιρετική θέα της παλιάς πόλης του Ντουμπρόβνικ και φωτογραφική εικόνα των νησιών πέρα από τις ακτές του. Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, γνωστή για τα πολύ όμορφα μνημεία και τα υπέροχα τείχη, θεωρείται δε σαν ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Η παλιά πόλη είναι περιτριγυρισμένη από τα φημισμένα τείχη του 10ου αιώνα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα της Ευρώπης .Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα επισκεφτούμε το Φράγκικο Μοναστήρι καθώς και τον Καθεδρικό ναό των Ρεκτορς.

6n ημέρα Ντουμπρόβνικ Κότορ Μπούτβα Πτήση  για Θεσσαλονίκη
Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό την μητρόπολη του Μοντενεγρικου Τουρισμού - Budva, στη διάρκεια δε μιας πανέμορφης διαδρομής διασχίζοντας το μεγαλύτερο φιόρδ της Ευρώπης μετά της Νορβηγίας, θα περιηγηθούμε και θα θαυμάσουμε το γραφικό Kotor - πόλη προστατευμένη από την Ουνεσκο, όπου θα δούμε τον Ρωμαϊκό Καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνος του 12ου αιώνα, καθώς και την εκκλησία του Αγίου Νικόλαου. Άφιξη στη Μπούτβα. Αμέσως μετά θα κάνουμε ένα περίπατο στην παλιά με την μοναδική αρχιτεκτονική θα περπατήσουμε τα δυο χιλιάδες χρόνων στενά δρομάκια της με τα πολλά μικρά καταστήματα και τις μικρές εκκλησιές οι οποίες εξακολουθούν να είναι αναλλοίωτες δια μέσου της ιστορίας. Στη συνέχεια μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Σημειώσεις: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραληφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα.

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  3* &  4* ανάλογα με την επιλογή σας • Ημιδιατροφή • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας • Φ.Π.Α. • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και οπουδήποτε χρειάζεται • Εισιτήρια Κρουαζιέρας, πάρκων κ.λ.π. • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε προβεί σε κρατήσεις και ότι αυτό θα γίνει μετά από δική σας εντολή.
Για  οποιαδήποτε  επιπλέον  πληροφορία  ή  διευκρίνιση είμαστε πάντα  στη διάθεσή σας .


                                                                                   Για την εταιρεία ,

                                                                                     Βλάχος Δημήτρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: