Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Απολογισμός δράσεων του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς ( Ιανουάριος- Μάρτιος 2014)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ 
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά  02/04/2014
Αλ. Παπάγου 18                                                                 Αρ. Πρωτ.: 38
T.K. 52100,  Καστοριά
Πληροφ.:
Μαλέα Βασιλική  
Κώστα Θάλεια   
sepekastorias@gmail.com                                    
                                                                                            Προς :       
                                                                                           -Τα μέλη του συλλόγου μας
                                                                                            Κοιν:
                                                    -ΔΟΕ 
                                                                                           -ΜΜΕ


Θέμα: "Απολογισμός δράσεων του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Ν. Καστοριάς ( Ιανουάριος- Μάρτιος 2014)"

Συνάδελφοι,
σας γνωστοποιούμε συνοπτικά τις δράσεις και τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου του τελευταίου τριμήνου (αρχές Ιανουαρίου 2014 έως 31 Μαρτίου 2014).




ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014


10 Ιανουαρίου 2014

- Αποστολή εγγράφου στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για διάθεση μονάδας αίματος από την Τράπεζα αίματος του συλλόγου μας, ύστερα από προφορική αίτηση συναδέλφου - μέλους του συλλόγου μας.

11 Ιανουαρίου 2014

-Ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας για την έναρξη λειτουργίας του χορευτικού τμήματος του συλλόγου.

12 Ιανουαρίου 2014

-Αποστολή απολογισμού δράσεων και ενεργειών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από τη συγκρότησή του σε σώμα μέχρι το τέλος του έτους 2013 ( για το διάστημα Ιουνίου - Δεκεμβρίου 2013).

-Ενημερωτικό σημείωμα με τα θέματα προς τα μέλη του συλλόγου μας για την Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου την Πέμπτη 16/01/2014, ώρα 19:00.

16 Ιανουαρίου 2014

-Τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας των Τριών Ιεραρχών (30/01/2014)
2. Συντονισμός δράσεων με ΕΛΜΕ Καστοριάς για διαθεσιμότητες-απολύσεις και το θέμα της Αξιολόγησης
3. Κάρτα αιμοδοσίας για τα μέλη του συλλόγου μας
4. Επιστροφή χρημάτων για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του συλλόγου σύμφωνα και με προηγούμενη απόφαση του ΔΣ του συλλόγου (Πράξη 18/28-08-2013)
5. Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νεστορίου
6. Συμμετοχή στην Επιστημονική Ημερίδα της ΔΟΕ για την Αξιολόγηση, την Τρίτη 28/01/2014 στη Βέροια
7. Δημιουργία ομάδων εργασίας (τοπική ιστορία-εικαστικά)
8. Διοργάνωση του ετήσιου χορού των δασκάλων
9. Διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής στο Μοναστήρι (Bitola)
10. Ευχαριστήρια επιστολή στους συναδέλφους του ΚΕΠΛΗΝΕΤ Καστοριάς

-Κοπή πίτας στο Σύλλογο για το Νέο Έτος (2014).

-Κοπή πίτας για το Νέο Έτος 2014 στη θεατρική ομάδα του Συλλόγου.

17 Ιανουαρίου 2014

-Ορισμός εκπροσώπων του συλλόγου στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Νεστορίου.
-Ενημέρωση και κάλεσμα προς τα μέλη του Συλλόγου μας για συμμετοχή στην Επιστημονική Ημερίδα με θέμα την Αξιολόγηση, που διοργάνωσε η ΔΟΕ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 στη Βέροια για τους Συλλόγους Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

-Μίσθωση λεωφορείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Κοζάνης για τη μετακίνηση των συμμετεχόντων συναδέλφων στην Επιστημονική Ημερίδα της ΔΟΕ στη Βέροια.

21 Ιανουαρίου 2014

-Αποστολή των υπογραφών των μελών μας (Σύνολο: τριακόσιες επτά [307]) για την Αξιολόγηση στη ΔΟΕ, σε απάντηση του σχετ. εγγράφου της ΔΟΕ με αρ.πρωτ.: 481/12-12-2013.

22 Ιανουαρίου 2014

-Κοπή πίτας για το Νέο Έτος 2014 στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.

24 Ιανουαρίου 2014

-Αποστολή κατάστασης ονομάτων των συναδέλφων που θα λάβουν μέρος στις εργασίες της Επιστημονικής Ημερίδας, που διοργανώνει η ΔΟΕ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014 με θέμα την Αξιολόγηση στη Βέροια στη ΔΟΕ, σε απάντηση του σχετ. εγγράφου με αρ.πρωτ.: 532/16-01-2014.
(Συνολικός αριθμός συμμετεχόντων συναδέλφων από το Νομό μας: είκοσι έξι [26]).

-Πρόσκληση-έκκληση σε όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν και να ενισχύσουν την Τράπεζα αίματος του συλλόγου με τη συμμετοχή τους, την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας, που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογός μας με το Νοσοκομείο, την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Αθ. Διάκου 1 (πιάτσα TAXI) από τις 08:30 - 13:00.

28 Ιανουαρίου 2014

- Συμμετοχή μελών του ΔΣ του συλλόγου, αιρετού και συναδέλφων στην Επιστημονική Ημερίδα της ΔΟΕ για την Αξιολόγηση στη Βέροια.

30 Ιανουαρίου 2014

-Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας μαζί με την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς, στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, Αθ. Διάκου 1 από τις 08:30 - 13:00.

-Δήλωση της Γεν. Γραμματέως, Θάλειας Κώστα στα τοπικά ΜΜΕ για την ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας και για την τράπεζα αίματος του συλλόγου. 

-Δελτίο τύπου για ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας.

31 Ιανουαρίου 2014

-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με την ΕΛΜΕ Καστοριάς στην πιάτσα των TAXI, ώρα 17:00 για τις διαθεσιμότητες και την Αξιολόγηση.

-Συνάντηση με την ΕΛΜΕ Καστοριάς για συντονισμό ενεργειών και δράσεων για το θέμα της Αξιολόγησης.




ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014


02 Φεβρουαρίου 2014

-Τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου με θέμα ημερήσιας διάταξης:

"Δράσεις και ενέργειες του ΔΣ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για το θέμα της Αξιολόγησης - Αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων."

-Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας, όπως έχει εξαγγελθεί και από τη ΔΟΕ (σχετ. έγγραφο με αρθμ. πρωτ.: 437 / 26 - 11 - 2013, σε κάθε απόπειρα πραγμάτωσης αντίστοιχων σεμιναρίων), την Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014, από 12:00μ.μ. - 14:00 και την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014, από 12:00μ.μ. - 14:00, ημέρα και ώρα πραγματοποίησης του σεμιναρίου του σχολικού συμβούλου της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Καστοριάς για την αυτοαξιολόγηση.

-Ανακοίνωση - Κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους για καθολική συμμετοχή στις στάσεις εργασίας και για μπλοκάρισμα - ακύρωση των σεμιναρίων αυτοαξιολόγησης στην πράξη.

03 Φεβρουαρίου 2014

-Επίσκεψη μελών του ΔΣ (Κορμά Σουλτάνα και Παπαδάμος Κωνσταντίνος) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων για ενημέρωση και κάλεσμα των συναδέλφων για δυναμική συμμετοχή στις στάσεις εργασίας για μπλοκάρισμα των σεμιναρίων των σχολικών συμβούλων για την Αυτοαξιολόγηση.

-Πρόσκληση για συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου με τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του Νομού μας για το θέμα της Αξιολόγησης - Αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

04 Φεβρουαρίου 2014

-Επίσκεψη μελών του ΔΣ (Μαλέα Βασιλική, Βόλτση Αγγελική, Παπαδάμος Κωνσταντίνος) στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων και στο Δημοτικό Σχολείο Κολοκυνθούς για ενημέρωση και κάλεσμα των συναδέλφων στις αγωνιστικές δράσεις-κινητοποιήσεις για το θέμα της Αξιολόγησης.

05 Φεβρουαρίου 2014

- Επίσκεψη του Προεδρείου του ΔΣ (Μαλέα Βασιλική, Πάτρας Ιωάννης, Κώστα Θάλεια) στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας για ενημέρωση και κάλεσμα των συναδέλφων για δυναμική συμμετοχή στις στάσεις εργασίας για μπλοκάρισμα των σεμιναρίων των σχολικών συμβούλων για την Αυτοαξιολόγηση.

-Ενημέρωση των συναδέλφων της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, της πρώτης ομάδας σχολείων, τους οποίους είχε καλέσει ο σύμβουλος να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση-σεμινάριο με θέμα την Αυτοαξιολόγηση, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων, από το ΔΣ του συλλόγου και κάλεσμα να δηλώσουν όλοι στάση εργασίας και να αποχωρήσουν από το χώρο πραγματοποίησης του σεμιναρίου, όπως και έγινε.

06 Φεβρουαρίου 2014

-Ενημέρωση των συναδέλφων της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, της δεύτερης ομάδας σχολείων, τους οποίους είχε καλέσει ο σύμβουλος να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική συνάντηση-σεμινάριο με θέμα την Αυτοαξιολόγηση, στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποταμίας, από το ΔΣ του συλλόγου και κάλεσμα να δηλώσουν όλοι στάση εργασίας και να αποχωρήσουν από το χώρο πραγματοποίησης του σεμιναρίου, όπως και έγινε.

- Συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου με τους Διευθυντές των σχολείων στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, ώρα 19:00 για το θέμα της Αξιολόγησης - Αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

-Δελτίο τύπου για την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στις στάσεις εργασίας και ακύρωση των σεμιναρίων για την Αυτοαξιολόγηση, που επιχειρήθηκε να γίνει την Τετάρτη 05/02/2014 και την Πέμπτη 06/02/2014 από τον σχολικό σύμβουλο της 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας του Νομού μας.

-Ανακοίνωση - Καταγγελία για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά κάποιων σχολικών συμβούλων.

-Δελτίο τύπου για τη συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου με τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του Νομού μας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 06/02/2014, ώρα 19:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με θέμα συζήτησης την Αξιολόγηση.

10 Φεβρουαρίου 2014

-Συνάντηση του συντονιστικού, που δημιουργήθηκε με εκπροσώπους από φορείς και συλλόγους της πόλης μας, με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου, ώρα 13:30 για το θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής και παράδοση των συγκεντρωμένων φαρμάκων από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας, που έγινε μ' αυτό το σκοπό.

-Αποστολή πρόσκλησης στη ΔΟΕ, ώστε να παρευρεθεί εκπρόσωπος της, να παρουσιάσει την επίσημη θέση του κλάδου για την αξιολόγηση και να ενημερώσει τους συναδέλφους για τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας σχετικά με τη στάση του κλάδου απέναντι στην εφαρμογή Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης στην έκτακτη κοινή ΓΣ του Συλλόγου μας με την ΕΛΜΕ Καστοριάς με θέμα την Αξιολόγηση την Πέμπτη 13/02/2014.

-Πρόσκληση προς τα μέλη του συλλόγου μας για την έκτακτη ΓΣ με θέμα την Αξιολόγηση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/02/2014 στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Αμφιθέατρο) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ώρα 18:00.

-Δελτίο τύπου για τη συνάντηση του συντονιστικού, που δημιουργήθηκε με εκπροσώπους από φορείς και συλλόγους της πόλης μας με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου, για το θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής και τα φάρμακα που συγκεντρώσαμε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου μας, που έγινε μ' αυτό το σκοπό και παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

11 Φεβρουαρίου 2014

-Συνάντηση του προεδρείου του ΔΣ του συλλόγου (Μαλέα Βασιλική, Πάτρας Ιωάννης, Κώστα Θάλεια) με τον Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρη Σαββόπουλο στις 14:30, στο γραφείο του, για προβλήματα που προέκυψαν με τις μετακινήσεις μαθητών κάποιων σχολείων.

-Πρόσκληση στα τοπικά ΜΜΕ για πραγματοποίηση συνέντευξης τύπου την Πέμπτη 13/02/2014, ώρα 18:00μ.μ. στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Αμφιθέατρο) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, από τον Αντιπρόεδρο της ΔΟΕ, Κομνηνό Μαντά και από τον Γεν. Γραμματέα της ΟΛΜΕ, Νικολάου Σταμάτη για τα τρέχοντα ζητήματα της Εκπαίδευσης.

-Πρόσκληση προς τα μέλη μας για τον ετήσιο χορό του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 20/02/2014 στην ταβέρνα "Family", στην περιοχή Χλόη Καστοριάς.

-Δελτίο τύπου για τη συνάντηση που πραγματοποίησε το προεδρείο του ΔΣ του συλλόγου με τον Αντιπεριφερειάρχη για τις μετακινήσεις μαθητών.

-Δήλωση της Προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου, Βασιλικής Μαλέα στο Δελτίο ειδήσεων του καναλιού Δίκτυο και στη ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Καστοριά για το θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής και για τη συνάντηση που πραγματοποίησε το ΔΣ του Συλλόγου με τον Αντιπεριφερειάρχη,  Δημήτρη Σαββόπουλο για τις μετακινήσεις των μαθητών.

12 Φεβρουαρίου 2014    

-Αποστολή των στοιχείων που καταγράψαμε, σχετικά με τη χρηματοδότηση για τα λειτουργικά έξοδα των σχολικών μονάδων, από τους τρεις Δήμους του Νομού Καστοριάς, στη ΔΟΕ.

13 Φεβρουαρίου 2014

-Πραγματοποίηση έκτακτης ΓΣ του Συλλόγου μας μαζί με την ΕΛΜΕ Καστοριάς με θέμα την Αξιολόγηση, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Αμφιθέατρο) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ώρα 18:00, στην οποία παρευρέθηκαν ως εκπρόσωπος της ΔΟΕ, ο Αντιπρόεδρος, Κομνηνός Μαντάς και ως εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ, ο Γεν. Γραμματέας, Σταμάτης Νικολάου.

-Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Αμφιθέατρο) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ώρα 18:00μ.μ. από τον Αντιπρόεδρο της ΔΟΕ, Κομνηνό Μαντά και από τον Γεν. Γραμματέα της ΟΛΜΕ, Σταμάτη Νικολάου για τα τρέχοντα ζητήματα της Εκπαίδευσης και δήλωση της Προέδρου του συλλόγου μας και του Προέδρου της ΕΛΜΕ Καστοριάς.

14 Φεβρουαρίου 2014

-Επίσκεψη μελών του ΔΣ  (Βασιλική Μαλέα, Ιωάννης Πάτρας,  Θάλεια Κώστα και Σουλτάνα Κορμά) και του Αντιπροέδρου της ΔΟΕ, (Κομνηνός Μαντάς) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού για ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις του κλάδου και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης.

-Επίσκεψη μελών του Προεδρείου (Ιωάννης Πάτρας,  Θάλεια Κώστα) και του Αντιπροέδρου της ΔΟΕ (Κομνηνός Μαντάς) στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις του κλάδου και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης.

15 Φεβρουαρίου 2014

-Συνάντηση του συντονιστικού, που δημιουργήθηκε με εκπροσώπους από φορείς και συλλόγους της πόλης μας, με τη βουλευτή, Μαρία Αντωνίου για το θέμα της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, στο γραφείο της, ώρα 13:00.

17 Φεβρουαρίου 2014

-Δελτίο τύπου για τη συνάντηση του συντονιστικού με τη βουλευτή Μαρία Αντωνίου για ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά της για τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

20 Φεβρουαρίου 2014

-Πραγματοποίηση του ετήσιου χορού του συλλόγου μας στην ταβέρνα "Family", στην περιοχή Χλόη Καστοριάς, όπου ο Σύλλογος τίμησε για την πολυετή τους προσφορά τους συναδέλφους που αποχώρησαν από την υπηρεσία.  
  
23 Φεβρουαρίου 2014

-Ενημέρωση και πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τους συναδέλφους-μέλη του συλλόγου μας για την εκπαιδευτική εκδρομή που αποφάσισε να πραγματοποιήσει το ΔΣ του Συλλόγου με ξενάγηση στα ελληνικά μνημεία στο Μοναστήρι (Bitola) το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014.

26 Φεβρουαρίου 2014

-Επικοινωνία του ΔΣ του Συλλόγου με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γεώργιο Μασλάρη για τη διευκόλυνση των συναδέλφων όσον αφορά την ενημέρωση του Προσωπικού τους Μητρώου.

27 Φεβρουαρίου 2014
-Επίσκεψη μελών του Προεδρείου (Βασιλική Μαλέα, Θάλεια Κώστα) στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις του κλάδου και τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης.

-Ενημερωτικό σημείωμα με τα θέματα προς τα μέλη του συλλόγου μας για την Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου την Τρίτη 04/03/2014, ώρα 18:00.




ΜΑΡΤΙΟΣ 2014


04 Μαρτίου 2014

-Τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα τα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά.
2. Πραγματοποίηση συνάντησης ΔΣ του Συλλόγου με τους γυμναστές του Νομού μας.
3. Διοργάνωση φιλανθρωπικού πασχαλινού παζαριού του Συλλόγου μας.
4. Διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα: "Οικογένεια και κρίση" και εισηγητή τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης.
5. Διερεύνηση για εκδρομή συλλόγου τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα.
6. Συμμετοχή των συναδέλφων σε απογευματινά σεμινάρια.

-Αποστολή της ομόφωνης θέσης του ΔΣ του Συλλόγου μας, το οποίο συντάσσεται με τη θέση της Ομοσπονδίας μας, όσον αφορά τα σεμινάρια που διοργανώνονται εκτός εργασιακού ωραρίου.

08 Μαρτίου 2014    

-Ενημερωτικό Σημείωμα για εκπαιδευτική εκδρομή Συλλόγου στο Μοναστήρι το Σάββατο 15/03/2014.

-Αίτηση για παραχώρηση αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τη Δευτέρα 17/03/2014.

-Ανακοίνωση - Κάλεσμα προς τους συναδέλφους - μέλη του συλλόγου για δημιουργία κατασκευών για το πασχαλινό φιλανθρωπικό παζάρι του Συλλόγου μας.

10 Μαρτίου 2014

-Επίσκεψη της Προέδρου του συλλόγου, Βασιλικής Μαλέα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καστοριάς για ενημέρωση και κάλεσμα για συμμετοχή στη στάση εργασίας του Συλλόγου και αποχή από το σεμινάριο του σχολικού συμβούλου Ειδικής Αγωγής για την Αυτοαξιολόγηση την Τρίτη 11/03/2014.

-Αίτηση για παραχώρηση αίθουσας Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τη Δευτέρα 17/03/2014.

-Πρόσκληση προς τους Γυμναστές - μέλη του Συλλόγου μας για τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το ΔΣ του συλλόγου την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, ώρα 18:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.

-Κήρυξη στάσης εργασίας, όπως έχει εξαγγελθεί και από τη ΔΟΕ (σχετ. έγγραφο με αρθμ.πρωτ.: 437 / 26 - 11 - 2013, σε κάθε απόπειρα πραγμάτωσης αντίστοιχων σεμιναρίων), την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014, από 09:00π.μ. - 13:00, ημέρα και ώρα πραγματοποίησης του σεμιναρίου του σχολικού συμβούλου της Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την αυτοαξιολόγηση.

-Ανακοίνωση - Κάλεσμα προς τους συναδέλφους για συμμετοχή στις στάσεις εργασίας και για μπλοκάρισμα - ακύρωση των σεμιναρίων αυτοαξιολόγησης στην πράξη.

11 Μαρτίου 2014

-Επίσκεψη Προεδρείου και μέλους του ΔΣ (Βασιλική Μαλέα, Ιωάννης Πάτρας, Θάλεια Κώστα και Κωνσταντίνος Παπαδάμος) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις του κλάδου και τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης, όπως και για τις τρέχουσες εξελίξεις επί του θέματος.

-Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για μπλοκάρισμα του σεμιναρίου του σχολικού συμβούλου Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Αυτοαξιολόγηση έξω από το ΚΕΔΔΥ Ν. Καστοριάς, ώρα 09:00. -Ακύρωση του σεμιναρίου στην πράξη.

-Συνάντηση Προεδρείου και μέλους του ΔΣ (Βασιλική Μαλέα, Ιωάννης Πάτρας, Θάλεια Κώστα και Κωνσταντίνος Παπαδάμος) με τον Προϊστάμενο του ΚΕΔΔΥ  Ν. Καστοριάς, Πάρη Δουλγερίδη για ανάδειξη των προβλημάτων που υπάρχουν στην παράλληλη στήριξη και γενικότερα στην Ειδική Αγωγή στο Νομό μας, όπως και για τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλιπής στελέχωση σε προσωπικό του ΚΕΔΔΥ  Ν. Καστοριάς.

-Συνέντευξη της Προέδρου του Συλλόγου στο ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Καστοριά για τη συνάντηση του ΔΣ με τους γυμναστές του Νομού μας.

-Δελτίο τύπου για την ακύρωση του σεμιναρίου του σχολικού συμβούλου Ειδικής Αγωγής για την Αυτοαξιολόγηση.

-Πρόσκληση στη ΔΟΕ, προκειμένου να παρευρεθεί στην εκδήλωσή μας για τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τη Δευτέρα 17/03/2014 ο ειδικός συνεργάτης της, Γιάννης Μπαλάγκας και εκπρόσωπος του ΔΣ της ΔΟΕ για να ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις.

12 Μαρτίου 2014

-Συνάντηση ΔΣ του Συλλόγου με τους Γυμναστές του Νομού μας, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ειδικότητάς τους.

-Πρόσκληση προς τους συναδέλφους για ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/03/2014, ώρα 18:30 στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

13 Μαρτίου 2014

-Επίσκεψη μελών του ΔΣ του Συλλόγου (Βασιλική Μαλέα, Ιωάννης Πάτρας, Θάλεια Κώστα και Κωνσταντίνος Παπαδάμος) στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς για ενημέρωση των συναδέλφων για τις θέσεις του κλάδου και τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης, όπως και για τις τρέχουσες εξελίξεις επί του θέματος.

-Ενημερωτικό σημείωμα για την έναρξη λειτουργίας (Τρίτη 18/03/2014, ώρα 18:30 στα γραφεία του συλλόγου, βιβλιοθήκη 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς) του Τμήματος Εικαστικών του Συλλόγου για τα παιδιά των συναδέλφων.

-Ενημέρωση των συναδέλφων για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής εκδρομής του συλλόγου στο Μοναστήρι το Σάββατο 15/03/2014.

15 Μαρτίου 2014

-Εκπαιδευτική εκδρομή Συλλόγου στο Μοναστήρι (Bitola).

17 Μαρτίου 2014

-Συμμετοχή εκπροσώπου του ΔΣ (Σουλτάνα Κορμά) στη συνάντηση Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Συλλόγων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Καστοριάς, ώρα 14:00 για κοινές αγωνιστικές δράσεις ενόψει της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ (19 & 20/03/2014) για τις διαθεσιμότητες.

-Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, αλλά και την Αξιολόγηση, ώρα 18:30 στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Απαντήσεις στο προσωπικό συνταξιοδοτικό ερώτημα του κάθε συναδέλφου από τον Ειδικό συνεργάτη της ΔΟΕ Γιάννη Μπαλάγκα. Ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την αυτοαξιολόγηση καθώς και τη στάση του κλάδου, από τον Ειδικό Γραμματέα της ΔΟΕ, Σταύρο Πετράκη.

18 Μαρτίου 2014

-Δελτίο τύπου για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, αλλά και την Αξιολόγηση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/03/2014, ώρα 18:30 στην αίθουσα Νομαρχιακού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

20 Μαρτίου 2014

-Συμμετοχή της Προέδρου του Συλλόγου, Βασιλικής Μαλέα στο Πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη.

27 Μαρτίου 2014

-Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου, ώρα 18:00 με θέμα την εγκύκλιο του Υπουργού Παιδείας για ορισμό από τους Διευθυντές των ομάδων εργασίας για την Αυτοαξιολόγηση (ΑΕΕ).

-Ενημέρωση των συναδέλφων-μελών του συλλόγου για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των εικαστικών τμημάτων  για τα παιδιά των συναδέλφων.

-Δελτίο τύπου και κάλεσμα προς τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του Νομού μας για συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου τη Δευτέρα 31/03/2014, ώρα 18:30 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με θέμα την καινούρια εγκύκλιο του Υπουργείου για την Αυτοαξιολόγηση και τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας για το θέμα της Αυτοαξιολόγησης - Αξιολόγησης-Χειραγώγησης.

31 Μαρτίου 2014

-Συνάντηση ΔΣ του συλλόγου με τους Διευθυντές και Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων του Νομού μας, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με θέμα τη στάση που θα κρατήσουμε από εδώ και πέρα σύμφωνα και με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας μας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, για τη συγκρότηση ομάδων εργασίας για την Αυτοαξιολόγηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια: