Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Προσκληση για Έκτακτη Γενική Συνέλευση


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ        

Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                      Καστοριά  8-11 -2015

Αλ.Παπάγου18                                                 Αρ.Πρωτ. 26                  

T.K. 52100,  Καστοριά

sepekastorias@gmail.com 

Πληροφορίες:

Πάτρας Ιωάννης (6973467036)

Κορμά Τάνια (6944913341)

                                                                                                                        Προς

                                                    Τα σχολεία της Δ/νσης μας

                                                     Τη Δ.Ο.Ε.Συναδέλφισσες, συνάδελφοιΔύο μήνες πέρασαν από το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και πλήθος τα προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία μας. Χιλιάδες τα κενά, απουσία μόνιμων διορισμών, ελαστικές σχέσεις εργασίας. Οι δομές της Ειδικής Αγωγής υποστελεχωμένες, οι λιγοστοί συνάδελφοί μας της παράλληλης στήριξης που κλήθηκαν φέτος ως αναπληρωτές, μοιρασμένοι σε δύο και τρία παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται στον ψυχισμό παιδιών και γονέων και στην ποιότητα της εκπαίδευσης που λαμβάνουν.

Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες καλούμαστε όλοι μας να απαντήσουμε σ’ αυτή τη βίαιη επίθεση που δέχεται η δημόσια δωρεάν παιδεία και το δημόσιο σχολείο όπως επίσης και όλες οι κοινωνικές δομές και τα χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα.

Το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να δώσει μια απάντηση και να σταθεί απέναντι στη βίαιη φτωχοποίηση της κοινωνίας, στη διάλυση του δημόσιου σχολείου και των δομών στήριξης των χαμηλών κοινωνικοοικονομικών στρωμάτων.Καλείστε όλοι να παραστείτε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τρίτη 24 του Νοέμβρη και ώρα 6.00μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.Όλοι μαζί να συζητήσουμε λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της ΔΟΕ προς τις Γ.Σ. των Συλλόγων και να αποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα αντισταθούμε στην επίθεση που δεχόμαστε.

Στη συνέλευσή μας θα παραστεί και μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη!Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                         Η ΓραμματέαςΓιάννης Πάτρας                                                                   Τάνια Κορμά
Δεν υπάρχουν σχόλια: