Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Παπάγου 18
T.K. 52100, Καστοριά
sepekastorias@gmail.com                                      Τετάρτη 7-9-16
Πληρ. Κώστας Χατζηφωτιάδης                              Αρ.Πρωτ. 21
Τηλ.6936931472                                                               
                                                                              Προς
                                                                            Τα μέλη του Συλλόγου μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με το ξεκίνημα της νέας Σχολικής Χρονιάς, εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο μας, που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και δυσκολότερο, αποτέλεσμα της πολιτικής των περικοπών που εφαρμόζεται πιστά και που επιτάσσεται από τα μνημόνια που ψήφισαν τα τελευταία έξι χρόνια όλες οι κυβερνήσεις, η μια μετά την άλλη.   
Είναι επιτακτική η ανάγκη  να βρεθούμε κοντά στο Σύλλογό μας γιατί μόνο με την αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα θα μπορέσουμε να αντέξουμε τις δυσκολίες του εργασιακού μας βίου και να βρούμε συμπαραστάτες σε θέματα που μας απασχολούν.

Σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 6-9 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και αποφάσισε:
  • τη συμμετοχή του Συλλόγου μας στην κινητοποίηση στα πλαίσια της Δ.Ε.Θ. στη Θεσ/νίκη, το Σάββατο 10-9 και ώρα 6.00 μ.μ. Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ έχει μισθώσει λεωφορείο που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 9.30π.μ. από το χώρο στάθμευσης στη λαϊκή αγορά και θα επιστρέψει το ίδιο βράδυ. Καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να το δηλώσουν στους Κώστα Χατζηφωτιάδη(6936931472) και Βασιλική Μαλέα(6932489615) μέχρι την Πέμπτη 8-9 το μεσημέρι.
  • Ύστερα από εισήγηση-πρόσκληση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, υλοποιώντας τις αποφάσεις της 85ης Γ.Σ. ως προς τον αγωνιστικό σχεδιασμό, σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 14-9 και ώρα 19.00μ.μ. στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, με σκοπό την ενημέρωση – κινητοποίηση εν όψει της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 15-9 και με εισήγηση για τη λήψη αποφάσεων κλιμάκωσης της αγωνιστικής δράσης.

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                                             Η Γραμματέας

Κώστας Χατζηφωτιάδης                                     Τσουμαροπούλου Σταυρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: