Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Καλή σχολική χρονιά

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                               Καστοριά 31-08-17
Αλ.Παπάγου18                                                                        
T.K. 52100, Καστοριά                                                            Αρ. Πρωτ.67
Πληροφορίες:
Bόλτση Αγγελική
Τηλ. 696339378                                                                Προς
Πάτρας Ιωάννης                                                        Τα μέλη του Συλλόγου  
Τηλ.6973467036                                                  Εκπαιδευτικών Α/θμιας Καστοριάς


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, με το ξεκίνημα της νέας Σχολικής Χρονιάς, εύχεται σε όλους υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο μας, που χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και δυσκολότερο, αποτέλεσμα της πολιτικής των περικοπών που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια.
Είναι επιτακτική η ανάγκη  να βρεθούμε κοντά στο Σύλλογό μας γιατί μόνο με την αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα θα μπορέσουμε να αντέξουμε τις δυσκολίες του εργασιακού μας βίου και να βρούμε συμπαραστάτες σε θέματα που μας απασχολούν.

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 30/08/17 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας και λήφθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

-Ύστερα από εισήγηση-πρόσκληση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, υλοποιώντας τις αποφάσεις της 86ης Γ.Σ. σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, με σκοπό την ενημέρωση  ως προς το χρονοδιάγραμμα για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρόνιας 2017-18 που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

        - Στα πλαίσια των  αγωνιστικών  κινητοποιήσεων  των  εργαζομένων στο  Δημόσιο  Τομέα  το  νομαρχιακό  τμήμα  της  ΑΔΕΔΥ  οργανώνει  μετακίνηση  το  Σάββατο  9  Σεπτεμβρίου  στη  Θεσσαλονίκη  προκειμένου  να  συμμετάσχει  στο  συλλαλητήριο στις  09:00  το  πρωί. Η αναχώρηση θα γίνει από το πάρκινγκ  της  λαϊκής  αγοράς.   Το  κόστος  θα  καλυφθεί  από  την  ΑΔΕΔΥ.  Όσοι  συνάδελφοι  ενδιαφέρονται να δηλώσουν  συμμετοχή στους: Κώστα Χατζηφωτιάδη (6936931472) και Βασιλική Μαλέα (6932489615). Παρακαλούμε  να    ενημερώσετε  μέχρι  την  Τετάρτη   6/9  το  μεσημέρι.

Για το Δ.Σ.

     Η Πρόεδρος                                                                              Ο Γραμματέας





Βόλτση Αγγελική                                                                            Πάτρας Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: