Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ
Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                                               Καστοριά    05-11-17
Αλ.Παπάγου18                                                                        Αριθμ. Πρωτ 78
       

Θέμα 1:  Αιμοδοσία
                Παρ’ όλες τις προσπάθειες και την καλή διάθεση του Δ.Σ του Συλλόγου για οργάνωση Αιμοδοσίας, σε συνεργασία με το Γ.Ν. Καστοριάς, αυτή δεν κατέστη δυνατή γιατί από έναν σύλλογο που αριθμεί περίπου 450 μέλη δεν μπόρεσε να βρεθεί ο αριθμός των 25(!!!!!!) εθελοντών που ήταν απαραίτητος για να οργανωθεί η αιμοδοσία. Μια εξέλιξη ιδιαίτερα δυσάρεστη αν λάβουμε υπόψη μας ότι από την τράπεζα αίματος έχουν εξυπηρετηθεί δεκάδες συνάδελφοι και συναδέλφισσες και οι συγγενείς αυτών μέχρι πρώτου βαθμού.
                Ακόμη κι έτσι όμως, όσοι και όσες επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:30 π.μ έως 13:30 μ.μ, έχοντας μαζί τους τον Α.Μ.Κ.Α. και δίνοντας αίμα δηλώνοντας ότι είναι για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας. Ευελπιστούμε δε, με το νέο έτος, να μπορέσουμε να οργανώσουμε ξανά την αιμοδοσία.
Θέμα 2: Ορθοσωμική γυμναστική
Ο Σύλλογος μας προτίθεται να ξεκινήσει μαθήματα ορθοσωμικής γυμναστικής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 6942450436 (Χασιώτης Βασίλης).
                 Παράλληλα, παρακαλούμε πάρα πολύ τους διευθυντές ή τις διευθύντριες των σχολικών μονάδων ή τους/τις υπεύθυνους/νες  αλληλογραφίας, να προωθήσουν το συγκεκριμένο αλλά και όλα τα μηνύματα του συλλόγου, για να μην παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο συνάδελφοι/σες να δηλώνουν προς τα μέλη του Δ.Σ. ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις δράσεις του συλλόγου.
                ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


   ΒΟΛΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ                                                                                 ΠΑΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: