Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Επιστολή για έναρξη σχολικής χρονιάς

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ    

Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά   05/09/2021

                                                                                   Αρ. Πρωτ.: 27

T.K. 52100,  Καστοριά

sepekastorias@gmail.com 

 

Πληροφορίες:

Βόλτση Αγγελική

Κώστα Θάλεια  

                                                                                          Προς :

                                -Μέλη του συλλόγου μας

 

 

   Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

συναπαντιόμαστε γι’ άλλη μια φορά στο κατώφλι μιας νέας σχολικής χρονιάς, ελπίζοντας για την καθεμία και τον καθένα σας να έχει στις αναμνήσεις του καλοκαιριού του μόνο ευχάριστες στιγμές.

   Ιδιαίτερο υπήρξε το περσινό σχολικό έτος. Καινοφανείς καταστάσεις, πρωτόφαντα εμπόδια και δυσκολίες, καινούριες ανάγκες, νέες προκλήσεις. Απέναντι σ’ αυτό το απαιτητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε, οι εκπαιδευτικοί δώσαμε πειστικές απαντήσεις και εφαρμόσαμε αποτελεσματικές πρακτικές. Με υψηλή αίσθηση καθήκοντος, υπηρεσιακή ευσυνειδησία, σταθήκαμε δίπλα όχι μόνο στις μορφωτικές αλλά και στις κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών μας, στηρίζοντας τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

    Απευθυνόμενοι σε σας τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που βρίσκεστε για πρώτη φορά στην Καστοριά λόγω μετάθεσης, απόσπασης, διορισμού ή πρόσληψης, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο σας.. Τέλος, η αγάπη και η ευγνωμοσύνη μας ας συνοδεύει τους συναδέλφους μας που αφυπηρετούν.

    Όλοι μαζί ενωμένοι, στοχοπροσηλωμένοι σε κοινό αγώνα, θα προσφέρουμε στους μαθητές μας την εκπαίδευση που τους αξίζει, μέσω μιας παιδείας δημιουργικής και χαρούμενης, οργανωμένης αλλά και δημοκρατικής, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους.

    Mε Ενότητα, Συνεργασία και Συναδελφικότητα θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις νέες προκλήσεις, δυσκολίες και αλλαγές. Άλλωστε ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα!!!

   Καλή Σχολική Χρονιά με ΑΝΟΙΧΤΑ και ΑΣΦΑΛΗ σχολεία!!!

 

                                                Για το Δ.Σ.

            Η Πρόεδρος                                                          Η Γεν. Γραμματέας

 

          Βόλτση Αγγελική                                                           Κώστα Θάλεια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: