Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Πρόσκληση μελών μας σε επαναληπτική έκτακτη ΓΣ του συλλόγου μας λόγω μη ύπαρξης απαρτίας στη ΓΣ της Τρίτης 19/03/2024

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ     

Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά 22/03/2024                                                                                                                                                  Αρ. Πρωτ.: 40

T.K. 52100,  Καστοριά

sepekastorias@gmail.com 

 

Πληροφορίες:

Κώστα Θάλεια  

Καλαμπούρη Ελένη 

                                                                    Προς :

                                                                               -Τα μέλη του συλλόγου μας

 

                                                                                                                   

Θέμα: "Πραγματοποίηση επαναληπτικής έκτακτης ΓΣ του συλλόγου μας λόγω μη ύπαρξης απαρτίας στη ΓΣ της Τρίτης 19/03/2024"

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς, ύστερα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με στόχο την ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και διαμόρφωση του αγωνιστικού πλαισίου μέσα από διαβούλευση – προτάσεις των εκπαιδευτικών της βάσης για την περαιτέρω πορεία του κλάδου σε σχέση με την ατομική αξιολόγηση και την οικονομική δυσπραγία ενόψει και της πραγματοποίησης της Ολομέλειας Προέδρων, που αποφάσισε η ΔΟΕ, σύμφωνα με το σχετ. με αρ. πρωτ.: 921/19-03-2024, έγγραφο της ΔΟΕ, και λόγω μη ύπαρξης της προβλεπόμενης απαρτίας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει επαναληπτική έκτακτη ΓΣ την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΠΕ – Ενυδρείου Καστοριάς.

Σε περίπτωση και πάλι μη ύπαρξης απαρτίας η ΓΣ θα επαναληφθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:30 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς.

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη για την απαρτία της Γενικής Συνέλευσης και τη λήψη αποφάσεων για τη συνέχιση του αγώνα!!!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: