Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ενημέρωση για εκλογές & για κατάθεση υποψηφιοτήτων

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ     

Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά   15/05/2024

                                                                                  Αρ. Πρωτ.: 49

T.K. 52100,  Καστοριά

sepekastorias@gmail.com 

 

Πληροφορίες:

Κώστα Θάλεια 

                                                                                     Προς :

                                                                               -Μέλη του συλλόγου μας

 

Θέμα: «Ενημέρωση για εκλογές & για κατάθεση υποψηφιοτήτων»

     Την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς, καθώς και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Επίσης, θα διεξαχθεί και η εκλογή των αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Καστοριάς για το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Καστοριάς και των αντιπροσώπων για τη ΔΟΕ. Οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν για το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Καστοριάς θα συμμετέχουν στις διαδικασίες ανάδειξης της νέας Γραμματείας του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Καστοριάς, που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2025 και οι αντιπρόσωποι που θα εκλεγούν για τη ΔΟΕ θα συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ τον Ιούνιο του 2024 & τον Ιούνιο του 2025.

     Σεβόμενοι την απόφαση Γενικής Συνέλευσης καλούμε τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους σε κατάθεση υποψηφιοτήτων σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, καλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής, στο Δ.Σ. του Συλλόγου με αποστολή στο e-mail: sepekastorias@gmail.com.

     Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ορίζεται η Κυριακή 26 Μαΐου 2024 και ώρα 20:00. Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για τον χώρο και τον χρόνο της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης αλλά και της εκλογικής διαδικασίας.

     Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθύντριες-ντές, να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: