Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ: Κάλεσμα συγκέντρωσης σχολικών ειδών

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ 

Π.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ                        Καστοριά 18/09/2024

                                                                                  Αρ. Πρωτ.: 92

T.K. 52100,  Καστοριά

 

Πληροφ.:

Κώστα Θάλεια (6948237687) 

 

sepekastorias@gmail.com                                    

 

                                                                      Προς :

                                                                               -Τα μέλη του συλλόγου μας

                                                                               -Γονείς μαθητών/τριών

                                                                                Κοιν.:

                                                  -ΜΜΕ                                                    

                                                    

 

Θέμα: «Συγκέντρωση σχολικών ειδών»

Στα πλαίσια της Εκστρατείας Συγκέντρωσης Σχολικών Ειδών που έχει ξεκινήσει ο Οργανισμός «ΚΕΛΕΤΡΟΝ: Αγάπη για το παιδί…» για την υποστήριξη 130 Παιδιών Προσχολικής και Σχολικής Εκπαίδευσης, Μέλη Ευάλωτων Οικογενειών (Μονογονεικές, Τρίτεκνες, Πολύτεκνες, με παιδιά ΑΜΕΑ, κάτω από τα όρια της Φτώχειας) της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ηλιαχτίδα Ζωής» - Β΄Κύκλος), ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καστοριάς αποφάσισε να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή καλώντας όλα τα μέλη του, καθώς και τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών των σχολείων του Ν. Καστοριάς να δείξουμε έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη που μας διακατέχει για τη στήριξη των παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης με κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού, προσφέροντας ό,τι μπορεί ο καθένας μας από σχολικά είδη, όπως σχολικές τσάντες (νηπιαγωγείου, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου ακόμα και ελαφρώς μεταχειρισμένες αν είναι σε καλή κατάσταση), κασετίνες, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ψαλίδια, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, γεωμετρικά όργανα, κόλλες, στυλό, ντοσιέ, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής κ.α.) για μια δημιουργική και με αξιοπρέπεια Σχολική χρονιά για όλα τα παιδιά.

Τα σχολικά είδη θα πρέπει να συγκεντρωθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024, ώστε να παραδοθούν στην εκδήλωση με τίτλο: «Τα παιδιά παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, αθλούνται για τα παιδιά», που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του SKATE PARK, πλησίον του Ι.Ν του Αγ. Νικάνορα, στην περιοχή Χλόη-Καστοριάς, την 22-09-2024, ημέρα Κυριακή, και ώρες 17.00-24.00, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα, που θα χαρίσει αμέτρητα ΧΑΜΟΓΕΛΑ σε όλα τα παιδιά της Π.Ε Καστοριάς, η οποία διοργανώθηκε από τον Οργανισμό ΚΕΛΕΤΡΟΝ.

Σημεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών:

1.    Στο γραφείο του συλλόγου, στο 10ο Δημοτικό Πειραματικό Σχολείο Καστοριάς στη Χλόη την Παρασκευή 18:00 – 19:00.

2.  Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

3.    Για οποιαδήποτε άλλη μέρα ή ώρα και σημείο συνάντησης για να παραλάβουμε οτιδήποτε μπορεί να έχει συλλέξει κάποιο σχολείο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 6948237687 (Θάλεια Κώστα).




Δεν υπάρχουν σχόλια: