Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κινητοποιήσεις...

Αντιγράφω τις εντυπώσεις δυο συναδέλφων από τη χθεσινή συγκέντρωση της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ στο Σύνταγμα (Αθήνα).



  • Σείστηκε η πλατεία Συντάγματος απο την συγκέντρωση της ΟΛΜΕ σήμερα.... Τέτοιο πλήθος, τέτοιο πάθος από τους εκπαιδευτικούς, πρώτη φορά!!!! Τρόμαξε και η υπουργός και η τρόϊκα, και το ΔΝΤ, αλλά και ο Γιωργάκης!!!! Για αυτό θα παραμείνουμε από τους πιο κακοπληρωμένους με το νέο μισθολόγιο! ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ... Προτείνει και 48ωρη η ΟΛΜΕ. Να μείνει ήσυχη.... Θα τους τρομάξει η συμμετοχή!!! ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!
Σχετικά με την συγκέντρωση σήμερα Σάββατο 15-10-2011 της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ στο Σύνταγμα. Κατέβηκαμε με ένα φίλο-συνάδελφο στις 10:30. Ψάχναμε τη συγκέντρωση μέχρι τις 11.00. Δεν την βρίσκαμε πουθενά!!!! Καθήσαμε στα MacDonalds. Μετά από 10 λεπτά βλέπουμε 4 συναδέλφους να απλώνουν εκεί στη γωνία ένα πανό. Μαζεύτηκαν ακόμα 10 άτομα. Μετά άπλωσαν και ένα πανό άλλοι 10 δάσκαλοι!!! Με πολύ πολύ επιεικείς υπολογισμούς μαζεύτηκαν 60-70 εκπαιδευτικοί και ακολούθησαν τις πορείες των εργαζομένων στους ΟΤΑ και στο ΙΚΑ, που ήρθαν από τη Σταδίου. Με τέτοιες συγκεντρώσεις δείχνουμε την αντίθεση μας??? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την ...οργάνωση και την ..συμμετοχή. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, θα μας πάρουν όχι μόνο τα χρήματα μας, αλλά και τα θρανία με τις καρέκλες!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    Σίγουρα κάτι φταίει, λοιπόν!!! Δεν μπορούν πια οι συνδικαλιστές μας να μας πείσουν. Δεν τους πιστεύουμε! Χρόνια και χρόνια τα ίδια παραμύθια, "τα λόγια τα μεγάλα τα ωραία...". Οι καιροί άλλαξαν, ο κόσμος άλλαξε συνάδελφοι της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ αλλά εσείς το "ίδιο το βιολί..." Ποιος φταίει λιγότερο, ποιος φταίει περισσότερο...Φταίτε το ίδιο! Νομίζετε πως οι "μαριονέτες" του παρελθόντος συνεχίζουν να κινούνται στους δικούς σας ρυθμούς. Μας απογοητεύσατε φίλοι της ΔΟΕ, δεν πιστεύουμε στους αγώνες σας! Στημένο το ντέρμπυ, πουλημένοι και οι παίχτες... Πάντα οι ίδιοι, πάντα  στο ίδιο γήπεδο, τώρα πια χωρίς θεατές, χωρίς θέαμα!!! Έσβησαν οι προβολείς συνάδελφοι συνδικαλιστές, και το σκοτάδι βαθύ... Καληνύχτα...

    Παπαδάμος Κ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια: