Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απεργία-Διαμαρτυρία

Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς, συντοπίτες (σε όποιο εργασιακό κλάδο και να ανήκετε), την Τετάρτη 19 του Οκτώβρη είναι ημέρα Γενικής Απεργίας.
  Αυτή τη μέρα, οργανώνεται από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης και  την Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης του νομού μας, παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομαρχία) στις 10.30 π.μ.
      Είναι μία ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί και να δείξουμε την αγανάκτησή μας για την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης που απειλεί να μας αφανίσει.
      Είναι μία ευκαιρία να φωνάξουμε ενάντια στο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο που θέλουν να ψηφίσουν.
  Καθημερινά παρατηρούμε άφωνοι να καταστρατηγείται η έννοια της δημοκρατίας.
  Είναι καιρός πια να καταλάβουν πως δεν είμαστε άβουλοι και πως καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι γίνεται, καταλαβαίνουμε το ξεπούλημα που θέλουν να κάνουν για χάρη των δανειστών-τοκογλύφων αδιαφορώντας αν ισοπεδώνουν έναν λαό και τον καταδικάζουν στην αφάνεια.
     Θα τους αφήσουμε να κλέψουν το μέλλον των παιδιών μας;
     Ελάτε όλοι την Τετάρτη 19-10  σ’ αυτήν την εκδήλωση διαμαρτυρίας, είναι καιρός πια ν’ αφήσουμε το «ΕΓΩ» και να δούμε το «ΕΜΕΙΣ» διαφορετικά θα σταθούμε κατώτεροι των περιστάσεων και αυτό αύριο τα παιδιά μας δεν θα μας το συγχωρέσουν!
                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: