Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπ/κών Π.Ε. Καστοριάς

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αναδεικνύοντας την Ανεξάρτητη Κίνηση πρώτη δύναμη στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και των αντιπροσώπων που θα πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας 22 με 25 Ιουνίου στην Αθήνα.


Πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντί σας,  τα μέλη του νέου Δ.Σ. καθώς και οι αντιπρόσωποι της Ανεξάρτητης Κίνησης  θα μεταφέρουν τη δική σας φωνή, τις ανησυχίες και τους φόβους σας , παλεύοντας  πάντα για έναν ανεξάρτητο συνδικαλισμό, μακριά από παρατάξεις και κομματικούς ταγούς.  

Όπως καταλαβαίνετε η σύνθεση του νέου Δ.Σ. αποτέλεσμα της συνεργασίας ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ, ακολουθεί πιστά τον εναγκαλισμό των μητρικών τους παρατάξεων.
Εμείς δεν θα σχολιάσουμε αυτή τη συνεργασία, ούτε φυσικά τους ισχυρισμούς τους περί αποτυχίας της Ανεξάρτητης Κίνησης  στην Προεδρία του προηγούμενου Δ.Σ. γιατί την απάντηση τη δώσατε εσείς και ήταν ηχηρή!

Σας υπενθυμίζουμε πως μπορείτε να ενημερώνεστε από το blog μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://anekinekp.blogspot.gr/


Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: