Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Συγκέντρωση ΕΛΜΕ και Συλλόγου Π.Ε.Καστοριάς: Σπ. Παρίσης - Κ. Χατζηφωτιάδης

Καστοριά: Η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών ( φωτογραφίες- βίντεο)


ΚΑΣΤΟΡΙΆΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ — ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2014 19:52 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς πραγματοποίησαν σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας  στην πιάτσα των ταξί. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν σε πολλούς καθηγητές να παραβρεθούν και να έχουν μαζική συμμετοχή.

Όσοι παραβρέθηκαν δήλωσαν την αντίθεσή τους στη διαθεσιμότητα ,τις απολύσεις, και την “αυτοαξιολόγηση” των σχολικών μονάδων, η οποία πιστεύουν ότι θα οδηγήσει στο κλείσιμο των μικρών σχολείων και την ιδιωτικοποίηση της Εκπαίδευσης.
Οι καθηγητές είναι επίσης αντίθετοι στην ποσοτική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου που δημιουργεί κλίμα ανταγωνισμού στα σχολεία και δεν αποσκοπεί στην ποιοτική βελτίωση της ούτως ή άλλως πολύπαθης Παιδείας μας.
Συμπαραστάτες στον αγώνα τους και οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στο  βίντεο που ακολουθεί μιλούν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καστοριάς, Σπύρος Παρίσης και το μέλος του Δ.Σ των δασκάλων Κώστας Χατζηφωτιάδης






http://fouit.gr/2014/01/%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια: