Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνιμος πονοκέφαλος για την ΠΑΣΚ η Πρόεδρος του Συλλόγου...



       Και ξαφνικά την ΠΑΣΚ την έπιασε ο πόνος...  Για τους νεοδιοριζόμενους, ντε!!! Να δεις κλάμα, οδυρμοί, δάκρυα... Κουβάδες από δάκρυα!!! Κλαίγανε ασταμάτητα εκεί στην  ΠΑΣΚ για τη συμφορά, καταριόταν την Πρόεδρο του Συλλόγου - υπεύθυνη για τις τρομακτικές μειώσεις στο μισθό των νέων συναδέλφων-, ετοιμάσανε αγώνες, απεργίες, δυναμικές κινητοποιήσεις -πάντα η ΠΑΣΚ ήταν πρωτοπόρα στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες, αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε... Χωρίς την παράταξη αυτή τι θα ήμασταν άλλωστε... -, όλοι θρηνούσαν για το κακό που βρήκε τους νέους συναδέλφους! Ούτε 650 Ευρώ ο μισθός του νεοδιοριζόμενου... Ρίξτε την Πρόεδρο του Συλλόγου στην πυρά, αυτή φταίει!!!
        Κι εκεί πάνω στους ατέλειωτους θρήνους, στις κατάρες  και στα ποτάμια  από δάκρυα κάποιος δειλά ψέλλισε..." Μα οι δάσκαλοι που διορίστηκαν φέτος είναι μόλις  πέντε(5)... μόνο πέντε!!!!!! Αξίζει να κλαίμε γι αυτούς;" - Ο καημένος είχε βαρεθεί να κλαίει... Δεν ήταν έμπειρος, «νεροκουβαλητής» ήταν εκεί πέρα, δεν ήξερε... Για τη λίστα του ψηφοδελτίου τον μαζέψανε, για να φανούν πολλοί, ...πάρα  πολλοί! Να μας τρομάξουν τάχα!!!
       Η βουή, η φασαρία, ο θρήνος σταμάτησαν με μιας... Κοιταχτήκανε μεταξύ τους, μα δεν είπαν  τίποτα...  Κάποιοι σκέφτηκαν... "Ναι, έτσι είναι, ευτυχώς... ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ!!! Μόλις πέντε νέοι συνάδελφοι κοντά μας φέτος... Του χρόνου ίσως ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Χιλιάδες οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί , χιλιάδες οι άνεργοι... Δεν φταίμε εμείς, η κακιά η ώρα, οι συγκυρίες φταίνε... Όχι το κόμμα μας, όχι το ΠΑΣΟΚ".
       ‘Ύστερα οι πολλοί έφυγαν! Έδωσε 10 Ευρώ ο καθένας για τη συνδρομή του και αναχώρησε... Έμειναν οι «καλοί», οι έμπειροι ... "Το βρήκα!!!" ...φώναξε κάποιος. "Να κάνουμε καταγγελία... Να την καταγγείλουμε... Αυτή φταίει, μόνο αυτή". Η ιδέα ήταν καλή, εξαιρετικά καλή...  Έστησαν την καταγγελία  στο πι και φι, έβαλαν μπόλικη σάλτσα και αγωνιστική διάθεση, έριξαν και αρκετή λάσπη για icing και νάτη η καταγγελία, έτοιμη... Γνωστή η συνταγή από τα περασμένα! Τι κι αν ήταν μόνο ασυναρτησίες, τι κι αν έβριθε από ανακρίβειες και ανήθικα ψέματα... Ο στόχος τους ήταν η Πρόεδρος, αυτή έπρεπε να χτυπηθεί, αυτή και η «αυθάδικη» παράταξή της που τόλμησε να πάει κόντρα στο κατεστημένο ...
       Αλλά τα «καλά χρόνια», φίλοι μου, πέρασαν για την ΠΑΣΚ! Τώρα, μόνο μαυρίλα και απελπισιά!!! Όσο και να φωνάζουν, όσο και να  προσπαθούν να «δαγκώσουν» δεν θα τα καταφέρουν... Η Πρόεδρος του Συλλόγου έχει την καθολική υποστήριξη και εκτίμηση της μεγάλης πλειοψηφίας των συναδέλφων... Κρίμα που η μικροψυχία και ο πράσινος, μουχλιασμένος Δαλτονισμός των «αγωνιστών» της ΠΑΣΚ δεν τους επιτρέπει να δούνε -την σκληρή γι αυτούς- πραγματικότητα...

Παπαδάμος Κωνσταντίνος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: